Навіны

Виза в китай в москве

Кітай з кожным днём становіцца ўсё больш папулярны сярод расійскіх турыстаў. Тысячагадовая гісторыя гэтай краіны, яе нацыянальныя асаблівасці і культурныя каштоўнасці з кожным днём прыцягваюць усё больш і больш турыстаў. Аднак, Кітай цікавы для наведвання не толькі турыстам, але і прадстаўнікам малога і сярэдняга бізнесу для частых паездак.

Если вас интересует виза в китай в москве, стоит заглянуть на этот сайт виза-за-границу.рф вы найдете визу в китай в москве отличного качества и по доступной цене.

Дынамічна развіваецца эканоміка Кітая садзейнічае развіццю партнёрскай сеткі расійскі кампаній за мяжой.

Грамадзянам Расіі для наведвання Кітая патрэбна віза. Хоць, напрыклад, у Ганконг, віза не патрабуецца. Былую брытанскую калонію на тэрмін да 14 дзён расейцы могуць убачыць і без візы. Такім чынам, хочаце ў Кітай? Мы ведаем, што для гэтага трэба!

Дакументы на візу ў Кітай за 4200 в СПб без наведвання консульства:

  1. Копія пашпарта грамадзяніна РФ.
  2. Арыгінал замежнага пашпарта.
  3. Калі ваш пашпарт выдадзены пасля 01.01.15 неабходна прыкласці папярэдні замежны пашпарт (або копіі ўсіх яго старонак) .Калі гэтага вы прыкласці не можаце, то неабходна падрабязнае апісанне таго, дзе былі і калі, з тлумачэньнем пра тое, куды знік стары замежны пашпарт.
  4. Запоўненая анкета (запаўняецца мэнэджэрам у нас офісе).
  5. Адна каляровая фатаграфія (можна зрабіць у нас у офісе).
  6. Запрашэнне ад акрэдытаванай кампаніі на тэрыторыі КНР, якая мае адпаведную ліцэнзію (можна замовіць у нас у офісе).

Для грамадзян, якія не маюць пастаянную рэгістрацыю ў Паўночна-Заходнім рэгіёне, дадаткова патрабуецца падаць даведку з месца працы і / або часовую рэгістрацыю.

Для атрымання візы ў Кітай не патрабуецца прадастаўляць выкупленыя авіябілеты, бронь гатэля і страхавы поліс. Аднак консульства пакідае за сабой права запытаць любыя дадатковыя дакументы. Таму, калі дакладныя даты і планы паездкі вядомыя загадзя, то лепш набыць усе неабходныя дакументы загадзя. Аформіць авіябілеты і медыцынскую страхоўку можна ў нас у офісе. Нашы менеджэры дапамогуць вам падабраць зручныя варыянты пералёту і аформіць страхавы поліс на выгадных умовах. Мы супрацоўнічаем напрамую з вядучымі страхавымі і авіякампаніямі.

Плануеце паехаць у Кітай? 
Парадак дзеяння для афармлення візы ў Кітай у Санкт-Пецярбургу будзе наступны

Крок 2. Наведванне нашага офіса са спісам дакументаў.

Крок 3. Атрыманне пашпарта з гатовай візай ў абумоўлены тэрмін.

Ўсе прамежкавыя крокі па афармленні запрашэння, запаўненні анкеты, аплаце консульскага збору, падачы / атрыманню дакументаў у / з консульства нашы менеджэры выканаюць без вашага прысутнасці.

  • Кошт паслуг кампаніі складае ад 900 руб. Кошт консульскага збору:
  • Аднаразовая віза - 3300 руб
  • Двухразовая віза - 6600 руб
  • Шматразовая віза - 9900 руб

Для тых, каму неабходная віза ў Кітай тэрмінова-неабходна звярнуцца да нас да 1800 у дзень папярэдняй дню падачы документов.Подача адбываецца ў панядзелак, сераду і пятніцу.

Запыт на звыштэрміновую афармленне візы разглядаецца консулам у індывідуальным парадку.

Для правільнага вызначэння неабходнага тыпу візы важна ведаць наступную інфармацыю:

У залежнасці ад мэтаў паездкі існуюць наступныя тыпы віз:

Для афармлення турыстычнай візы Вам неабходна падаць толькі 2 дакументы:

- Пашпарт грамадзяніна РФ

- Замежны пашпарт

Усе астатнія дакументы аформяць нашы менеджэры.

2. Бізнес віза (віза тыпу М) - віза для якія прыязджаюць у Кітай з мэтай камерцыйнай і гандлёвай дзейнасці.

Працягласць знаходжання можа складаць да 90 дзён.

Для афармлення бізнес візы Вам неабходна прадаставіць наступныя дакументы:

- Пашпарт грамадзяніна РФ

- Замежны пашпарт

- Даведка з месца працы з указаннем стажу, пасады і сярэднямесячнага даходу ў выпадку запыту візы з працягласцю знаходжання звыш 30 дзён і / або шматразовага ўезду.

Усе астатнія дакументы аформяць нашы менеджэры 
3. Дзелавая віза (віза тыпу F) - віза для якія прыязджаюць у Кітай у мэтах ажыццяўлення абмену, азнаямленчых візітаў, паездак у навучальныя туры і г.д.

Дадзены тып візы выкарыстоўваецца для членаў экіпажа паветраных і марскіх судоў пры пасадцы на судна на тэрыторыі Кітая.

- Пашпарт грамадзяніна РФ

- Замежны пашпарт

-Запрашэнне, якое пацвярджае мэта візіту

Для афармлення дзелавой візы членам экіпажа марскіх судоў дадаткова патрабуецца копія мореходное кніжкі і пасведчанні асобы марака.

Усе астатнія дакументы аформяць нашы менеджэры.

4. Транзітная віза (віза тыпу G) - віза на выпадак прыпынку на тэрыторыі Кітая для далейшага руху ў іншую краіну.

- Пашпарт грамадзяніна РФ

- Замежны пашпарт

- Авіябілет па ўсім маршруце падарожжа.

Усе астатнія дакументы аформяць нашы менеджэры.

У залежнасці ад колькасці паездак на тэрыторыю Кітая візы падзяляюцца па кратнасці:

  1. Аднаразовая - мяркуе адну паездку на тэрыторыю Кітая на працягу 90 дзён.
  2. Двухразовая - мяркуе дзве паездкі на тэрыторыю Кітая на працягу 180 дзён.
  3. Шматразовая - мяркуе неабмежаваная колькасць уездаў на працягу 12 месяцаў.

Віза пачынае дзейнічаць з дня адабрэння. Колькасць дзён знаходжання паказваецца ў самой візе.